Antislip Vloeren

Overal waar de kans bestaat om uit te glijden of te vallen doordat de vloer vochtig of nat is, of gewoon waar de vloer glad is, bieden we dé oplossing!
Tart het geluk niet langer als het gaat om de gezondheid van mensen en maak van uw vloer een veilig oppervlak, dankzij ons revolutionair product!
We bieden een langdurige behandeling die de kristallijne structuur van het oppervlak wijzigt, waardoor de veiligheid wordt gegarandeerd van eenieder die over uw vloer loopt, zonder het uitzicht ervan te veranderen. Wilt u meer weten over:
De problemen die u meemaakte: klik op het tabblad "meegemaakte problemen"
De oplossing die we u voorstellen: klik op het tabblad "De oplossing"
De vragen die u zich stelt: klik op het tabblad "FAQ's"
De mogelijkheid op een demonstratie te hebben betreffende uw vloer: klik op het tabblad "Contacteer ons"

Antislip vloeren

Het probleem

Maakte u ooit volgende situaties mee?
De vloer van een fast-food die glad werd doordat een drankje op grond viel. Een kind dat naast of in het zwembad valt, omdat zijn of haar snelheid niet was aangepast aan de omstandigheden. Een stoep die op een schaatsbaan leek na hevige regenval. Een persoon die bijna valt in een winkel, omdat de vloer net werd gepoetst. Uitglijden na het nemen van een stortbad in een hotel. En nog tal van andere gevaarlijke situaties ... Wist u dat: In de Verenigde Staten, ongevallen, waarvan 2/3 valpartijen zijn, de vijfde doodsoorzaak uitmaken bij mensen ouder dan 65 jaar ... Maak geen deel uit van de statistieken, Handel nu!

Antislip vloeren

De oplossing

We wijzigen de kristallijne structuur van minerale oppervlakken en creëert een netwerk van microporiën waardoor de oppervlakken snel, en door eenvoudig aanbrengen of verstuiving, antislip worden gemaakt. Eén enkele keer het aanbrengen, en u hoeft zich geen zorgen meer te maken aangaande valpartijen, waardoor de veiligheid van uw klanten en/of medewerkers in het gedrang komt. Maak er een veilige vloer van, dankzij ons, en maak komaf met het risico op valpartijen op een vloer waarvoor u verantwoordelijk bent.

Antislip vloeren

Video's